Thursday, February 3, 2011

ruangan sosial!

hey peeps!
mata blom mengantuk. so... emah nak bercakap tentang ruangan sembang yang makin femes n popular dikalangan remaja. bkn stakat remaja jewp yang mak cik pak cik n adik adik yang baru darjah 1 sudah mempunyai acc bg setiap ruangan. contoh nya FACEBOOK MYSPACE TAGGED n yang latest MYFRIENDS2U. haa.. takkan korang tak pernah dengar tentang ruangan diatas. kan? law tak pernah dengar yang tu bagaimana pula dengan TWITTER BLOGGER n bnyak lagi. ala tipu la korang tak pernah dengar! AHAHA! disini emah nak tunjukkan beberapa keping gmbar yang disnap menggunakan photoscape ..


myfriends2u.com

twitter

tagged

blogger

myspace

facebook

tgk? bnyakkan? contoh2 je ni. sila abiakan ap yang patut diabaikan. okeyh dengan segala suka relanya emah nak bagitaw serba sedikit tentang myfriends2u.com ny. ianya adalah web yang malaysia pnye. yang teramat baru ku kenali. dia pn ala ala facebook gak. cme dye mcm facebook+tagged. upgrade sket kot. mmg tak ramai yang join. so sila la menjoinkan diri anda ke ruangan tersebut. lebih ramai kawan lebih bagus kan? kawan biar beribukan? ahaha. dengan itu sekian terimakasih! salam satu malaysia untuk semua pembaca page emah.

hug n kiss u 2 all semua

3 comments:

  1. zaman sekarang,org kata maklumat di hujung jari..semua ada,klik je.. :)

    ReplyDelete